MAAILMANLUOKAN
NEUVOTTELUTAIDOT
VIRTUAALISESSA MAAILMASSA

VIRTUAALINEN KEHITTYVÄ NEUVOTTELUTAITO VALMENNUS

Lippulaivakurssimme on nyt saatavilla virtuaalisena verkkovalmennuksena. Se on rakennettu siten, että koko sisältö luennot, neuvotteluharjoitukset, valmennus ja palaute tehdään kaikki etätoteutuksena verkossa.

Asiantuntevat valmentajamme jakavat kiehtovia oivalluksia, paljastavia myyttejä, helposti muistettavia tarinoita ja aitoja case- harjoituksia. Tuloksena on ainutlaatuisesti inspiroiva kokemus, joka antaa sinulle valmiuden neuvotella missä tahansa olosuhteissa - virtuaalisessa tai kasvotusten.

Osallistujat antoivat kurssille kokonaisarvosanan 91%. Näin yksi osallistuja kuvaa kokemusta:

* ”Luulin, että tämä toimii - mutta olikin paljon parempi kuin odotettiin. Mielestäni video teki meistä kaikista varmempia verrattuna vain puhelinneuvotteluun. ”*

AVOIMET KURSSIT

Avoimet kurssimme kiinnostavat ihmisiä neuvottelukokemuksesta, toimenkuvasta tai taitotasosta riippumatta. Osallistujien monimuotoisuus mahdollistaa kurssitovereilta oppimisen valmentajien oppien lisäksi. Kehitä omia neuvottelutaitojasi, tai varaa paikka enintään kolmelle kollegallesi.

Räätälöidyt kurssit

Meidän räätälöidyt kurssimme suunnitellaan vastaamaan vartavasten sinun ja yrityksesi toiveita. Saat käyttöösi yksilöllisen opetusympäristön ja ennalta sovitun kurssisisällön, joka on räätälöity juuri yrityksesi tarpeita varten. Yksilöllisen oppimiskokemuksen takaamiseksi, kurssille mahtuu enintään 12 henkilöä.

KURSSIPÄIVÄT

Ilmoittaudu Scotworkin avoimille neuvottelukursseille ja tule vahvemmaksi neuvottelijaksi. Liity asiantuntevien valmentajiemme ja monipuolisen osallistujakaartimme joukkoon, ja koe tosielämän neuvottelutilanteet vuorovaikutteisissa työpajoissamme. Varaa kurssi alla olevasta painikkeesta.

Kurssi Alkupäivämäärä Päättymispäivä Sijainti Rekisteröidy
ANS 25.5.2020 27.5.2020 Sannäs
ANS 10.6.2020 12.6.2020 Virtual Course
ANS 7.9.2020 9.9.2020 Sannas
digital-corner.png

DIGITAALISET TYÖKALUT NEUVOTTELUTAITOJEN KEHITTÄMISEEN

Osallistu taitovalmennukseemme, ja liity Scotworkin Alumni-jäseneksi. Jäsenet saavat ilmaisen käyttöoikeuden digitaaliseen työkalupakkiimme:

  • Valmistaudu verkossa: helppokäyttöinen ohjelmistomme mahdollistaa reaaliaikaisen yhteistyön, ja sisältää sisäänrakennetut helppokäyttötoiminnot;

  • Neuvottelutaidon klinikka: tarjoaa täsmällistä tietoa neuvottelutaitojesi tilasta ja luonteesta;

  • Materiaalipankki: sisältää valtavan kokoelman hyödyllisiä kurssimateriaaleja, white paper-muistioita, E-Kirjoja, videoita sekä
    Scotworkin blogi-julkaisuja.

Seuraa meitä aktiivisesti pysyäksesi kartalla uusimmista digitaalisista työkaluistamme, joiden avulla voit hienosäätää neuvottelutaitojasi

"Without doubt the best course I have ever been on."

Nick Sykes
CEO London and President EMEA at FutureBrand

The Scotwork Experience

Kommentteja Scotworkin entisiltä kurssilaisilta

Miksi kannattaa kehittää neuvottelutaitoja?

Comments From Our Participants

Viimeisin blogi-julkaisu:

The New Front Line – Negotiating at Home

I love being at home. I love being with my family. But ALL day, EVERY day? And then I reflected that one of the most important things we teach as professional negotiators is to ask questions, good questions, and then most critically, listen to the answers. In fact, the ability to listen is probably the ultimate negotiator's asset!

Uusin tweettimme:

Scotwork Finland (Esimiesakatemia)
Mannerheimintie 20 B, 6. krs
Helsinki
00100
Finland
+358 10 325 5330
info.fi@scotwork.com
Seuraa meitä
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020