LIITY NEUVOTTELIJOIDEN VALIOJOUKKOON

Kuinka organisaatiosi neuvotteluosaaminen pärjää vertailussa? Kuinka huipputulokset saavutetaan? Onko sinulla käytössäsi kaikki oikeat resurssit seuraavan kriittisen sopimuksen tekemiseen? Kumpi osapuoli todellisesti poistui neuvotteluhuoneesta voittajana? Scotworkin neuvottelukonsultit työskentelevät tiivisti kanssasi löytääkseen vastauksen näihin elintärkeisiin kysymyksiin. Jakamalla tietojamme, muokkaamalla strategiaa ja korottamalla taitotasoa me parannamme yrityksenne kompetenssia ja teemme teistä kilpailukykyisemmän.

KYVYKKYYDEN MITTAUS

Kuinka tehokkaasti organisaatiosi neuvottelee? Oletteko tasonne alhaisempi, yhtä korkea vai korkeampi kuin alan keskiarvo? Mitkä osa-alueet hallitsette, ja missä kaipaatte lisää harjoitusta? Meidän kyvykkyysmittauksellamme selvität organisaatiosi kyvykkyyden, ja kuinka suorituskykynne maksimoidaan.

Tee engalnninkielinen kysely

Selvitä onko henkilöstöstäsi vahvoiksi ja menestyksekkäiksi neuvottelijoiksi. Scotworkin englanninkielinen 75-kysymyksinen Negotiation Capability Survey kerää yksitoiskohtaista neuvottelemista koskevia tietoja sinun yrityksestäsi. Kyselyn tulokset sisältävä raportti kertoo esimerkiksi seuraaavat asiat:

  • Kuinka tehokkaasti henkilöstösi neuvottelee
  • Yleiset ongelmat, jotka tulisi ratkaista
  • Puutteet kyvyissä tai koulutuksessa
  • Priorisoitavat kehityskohteet
  • Arvio koulutusinvestoinnin tuotosta
  • Kuinka hyvin yrityksesi pärjää verrattuna muihin

Miten yrityksesi pärjää vertailuissa?

Oletko koskaan miettinyt kuinka hyvin neuvotteluosaamisesi pärjää kilpailijoille? Kyvykkyysmittauksiimme on osallistunut kattava kirjo eri alojen liikemiehiä ja -naisia, mikä mahdollistaa tulosten vertailun esimerkiksi toimialoittain, tai maantieteellisen sijainnin perusteella. Vertaile tuloksiasi toimialan keskikastin ja parhaiden kanssa, ja selvitä missä olet kilpailijoittesi edellä sekä missä olet takaa-ajajana. Kaikista tärkeintä on kuitenkin merkittävimpien kehityskohteiden paikantaminen, jotta yrityksesi pystyisi kohottamaan kilpailukykyään entistäkin enemmän.

Saadaksesi lisätietoja ota yhteys konsultteihimme

DEAL COACHING

Jotkut neuvottelut vievät äärirajoille jopa organisaatiosi parhaat neuvottelijat. Meidän konsulttimme ovat valmiina auttamaan sinua neuvottelemaan menestyksekkäästi. Me toimimme osana tiimiänne. valmennamme neuvottelijoitanne yksilöllisesti, teemme tilanneharjoituksia, treenaamme ehdotuksia ja luotsaamme teitä alusta loppuun saakka.

Hanki neuvotteluvoima puolellesi

Neuvottelit sitten elintärkeästä sopimuksesta, globaaleissa kauppaneuvotteluissa, tai johdon ja työntekijöiden tai työntekijäjärjestöjen välillä, Scotwork tuo neuvotteluvoiman henkilöstösi puolelle. Meidän kokeneet konsulttimme tarjoat kokemuksensa ja kaupallisen osaamisensa auttaakseen sinua sopimuksen kuin sopimuksen tekemisessä. He valmentavat neuvottelijoita, muokkaavat ajattelumalleja ja kohentavat neuvotteluosaamistanne, jotta sinulle tärkeä sopimus saadaan solmittua toivomallasi tavalla. Mikäli haluat lisätietoja, ota konsultteihimme yhteyttä.

Mikäli haluat lisätietoja, ota yhteyttä konsultteihimme

LOPPUTULOKSEN ARVIOINTI

Neuvottelut on saatu päätökseen, ja pöly on viimein laskeutunut. On aika laskea karja ja kohdata todellisuus. Saitko neuvoteltua parhaan mahdollisen diilin? Luovuitko liian paljosta? Olisitko voinut saavuttaa lisää myönnytyksiä? Me arvioimme neuvotteluprosessisi vahvimmat ja heikoimmat osa-alueet, jotta takaat itsellesi parhaan mahdollisen lopputuloksen ensi kerralla.

Luo yritykseenne toimintakykyinen neuvottelukulttuuri

 

Lopptuloksen muuttaminen voi olla myöhäistä, mutta oman suorituksen arviointi ja toiminnan muuttaminen voi auttaa sinua saavuttamaan haluamasi lopputuloksen seuraavalla kerralla. Scotwork tarjoaa sinulle riippumattoman asiantuntian näkökulman neuvotteluhuoneen tapahtumista. Jälkianalyysin tarkoituksena on eritellä ne asiat, joissa neuvotteluissa onnistuttiin, ja ne joissa epäonnistuttiin. Me nostamme esiin menetetyt mahdollisuudet, ja näytämme kuinka pienillä toiminnan muutoksilla olisi voitu saavuttaa parempi lopputulos. Me osoitamme täsmällisesti kuinka sinun tulisi terävöittää lähestymistapaa, tekniikoita ja taitoja. Valamme henkilöstöösi tarvittavaa itsevarmutta, jotta saisitte enemmän irti tulevaisuuden neuvotteluista. Mikäli haluat lisätietoja, ota yhteyttä meidän konsultteihimme.

Mikäli haluat lisätietoja, ota yhteyttä meidän konsultteihimme.

Viimeisin blogi-julkaisu:

Not Going To

Don’t want to!!! Light at the end of the tunnel? Hope so, and not a train coming the other way. The revelation in the last few days about the success of not just one,...

Uusin tweettimme:

Scotwork Finland (Esimiesakatemia)
Mannerheimintie 20 B, 6. krs
Helsinki
00100
Finland
+358 10 325 5330
info.fi@scotwork.com
Seuraa meitä
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020