TUTUSTU MEIHIN

Tutustu tarkemmin Scotworkin ihmisiin. Jokaisella meistä on vyöllään vuosien kokemus tosimaailman neuvottelutilanteista. Tulemme kaikki hyvin erilaisista taustoista ja juuremme ovat hyvin erilaisilla toimialoilla. Me nautimme neuvotteluiden tarjoamista haasteista ja kaikkien neuvottelemisesta kiinnostuneiden kasvattamisesta alan huippuosaajiksi.

Jouni Päivölä

Konsultti

Jouni on kokenut neuvottelija ja neuvottelutaitovalmentaja. Jouni on tehnyt pitkän työuran palvelu- ja myyntiorganisaatioiden johtotehtävissä ennen kuin ryhtyi vetämään Scotwork Finland:n toimintoja. Yritysjohdon tehtävissä hän on neuvotellut kymmeniä yrityskauppoja ja näihin liittyviä vuokra- ja kiinteistönhankintasopimuksia.

1980 luvun alussa Jouni oli tuttu näky myös ammattiyhdistysneuvotteluissa. Hänen johdollaan mm. hotelli- ja ravintola-ala siirtyi kiinteäpalkkajärjestelmään vanhan prosenttipohjaisen järjestelmän sijaan.

1990- ja 2000- luvuilla Jouni on avustanut lukuisia yrityksiä mm. yrityskaupoissa ja sopimusneuvotteluissa oman yrityksensä kautta. Scotwork valmentajana hän on toiminut 2000- luvun alusta lähtien. Hän on suorittanut Scotwork valmentajakoulutuksen ja omaa First Tutor lisenssin.

Jouni on siis kokenut neuvotteluasiantuntija ja karismaattinen esiintyjä. Hänet on valittu mm. vuoden ykkösluennoitsijaksi 2007.

Hannu Säkkinen

Konsultti

Hannu on kokenut neuvottelija ja valmentaja. Hän on tehnyt pitkän uran myynnin sekä useiden myyntiorganisaatioiden johtotehtävissä. Hän työskenteli johtajana mm. maan suurimmassa contact centerissä ja teki pitkään asiakkuustyötä, jossa neuvotteli kaupallisia sopimuksia ja toimeksiantoja kymmenien päämiesten kanssa. Myynnin kokemusta hänellä on jopa tuhansista neuvotteluista.

Henkilöstöjohtajana Hannu on neuvotellut sisäisiä neuvotteluja eri henkilöstöryhmien kanssa. Samalla hän on hoitanut neuvotteluita useiden ulkoisten viiteryhmien kanssa useissa eri maissa.

Viimeisten vuosien aikana Hannu on kehittänyt yritysten avainhenkilöstön taitoja ja on noussut yhdeksi suosituimmista valmentajista Suomessa. Erikoisosaamiseen kuuluu mm. johtaminen ja neuvottelutaito.

Hannu on Esimiesakatemian perustaja ja omistaja. Hän on suorittanut Scotworkin valmentajakoulutuksen ja omaa Scotworkin First Tutor lisenssin. Esimiesakatemia hallitsee Scotwork oikeuksia Suomessa.

Viimeisin blogi-julkaisu:

Goodwill Hunting – The Story of Jane’s Cakes

My wife and I own a static caravan in Mid-Wales and for the three years during which we have had it, it has been our weekend bolt-hole and place for the occasional holiday for us and for the family. This year...

Uusin tweettimme:

Scotwork Finland (Esimiesakatemia)
Mannerheimintie 20 B, 6. krs
Helsinki
00100
Finland
+358 10 325 5330
info.fi@scotwork.com
Seuraa meitä
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020